ápr
29

Ami az idei esküvői trendeket illeti, elmondható, hogy színek terén bármit el lehet képzelni. A pasztellszínek, és a rikító, harsány árnyalatok is meghatározóak lesznek ebben a szezonban.

1.jpg

2013-ban egy kicsit közelebb kerülhetünk a természethez. Az amerikai Pantone cég képviselői kiválasztották a 2013-as év színét- a smaragdzöldet. A szín megnyugvást, harmóniát és egyensúlyt hirdet, ami arra biztat, hogy élvezzük ki az életünk minden percét!

2.jpg

A merészebbeknek kitűnő választás a smaragdzöld, a kifinomultabb, lágyabb vonal kedvelői pedig a pasztellesebb kékek és zöldek között találhatnak az ízlésüknek megfelelőt.

3.jpg

A finom zöld árnyalat egy kis szürkével megbolondítani nagy divat lesz idén. Egy másik zöld árnyalat is előtérbe kerül, ez pedig a borsmenta. Arany csillogással, vagy púderrózsaszínnel kiegészítve tökéletes választás lehet az esküvőre. A menta friss, fiatalos lendülete, finomsága a legjobb szín egy üde tavaszi esküvő dekorációjához.

6.jpg
A tavalyi év nagy kedvence volt a csipke, ami idén is hódítani fog. A menyasszonyi ruhákat, kiegészítőket a romantikus elemek határozzák majd meg- újra divat lesz a fűző, és az ékszerekkel, gyöngyökkel díszített ruhaköltemények.

9a5dd8f85339ab73cf4a4560db9164d8 (1).jpg

A merészebb divattervezők (pl.:Vera Wang) az idei évadban színes menyasszonyi ruhákat terveztek, tehát nem csak a visszafogott fehér és ekrü hódít majd. 

5.jpg

A képek a Pinterestről származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tundermakdekor.blog.hu/api/trackback/id/tr545253399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása